Στην καρδιά της Πίνδου, στο ανυπέρβλητης ομορφιάς φυσικό Μετσοβίτικο σκηνικό, το ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ - ένα από τα αναπτυξιακά εγχειρήματα του Ιδρύματος ΕΓΝΑΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - είναι η “άλλη πρόταση” στην αναζήτηση προορισμού για την υποστήριξη επαγγελματικών συναντήσεων, συνεδρίων αλλά και τουριστικών δραστηριοτήτων υψηλών απαιτήσεων.

Είναι γεγονός ότι η υπερσύγχρονη τεχνική και οργανωτική υποδομή του ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΤΣΟΒΟΥ, η λειτουργική αμεσότητα και αποτελεσματικότητα και το επίπεδο παροχής υπηρεσιών - όλα σε ένα κομψό παραδοσιακό κτίσμα - προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον και την ατμόσφαιρα ηρεμίας και ετοιμότητας για συναντήσεις εργασίας. Διαθέτει 2 αίθουσες συνεδριάσεων για 220 και 120 άτομα αντίστοιχα, με πλήρη οπτικοακουστική και μεταφραστική κάλυψη έως 7+1 γλώσσες, 5 workshops, εκθεσιακό χώρο 200 τ.μ., γραφείο Τύπου, γραμματειακή υποστήριξη, σαλόνι, μπαρ, τραπεζαρία. Για την διαμονή των συνέδρων και συνοδών, άψογο service και φιλόξενη ατμόσφαιρα στην ξενοδοχειακή μονάδα του Συνεδριακού Κέντρου (17 δωμάτια Α’ κατηγορίας) και στα πανέμορφα παραδοσιακά ξενοδοχεία του Μετσόβου.

Παράλληλα όμως ή και ανεξάρτητα από συνεδριακές δραστηριότητες, ο ανεξερεύνητος φυσικός, ιστορικός και πολιτιστικός πλούτος της περιοχής προσφέρει στον επισκέπτη εκπληκτικές ευκαιρίες οικολογικού τουρισμού που αιχμαλωτίζουν τον λάτρη του φυσικού περιβάλλοντος και της παράδοσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μέτσοβο και το Συνεδριακό Κέντρο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.metsovoconferencecentre.gr

© 2014 Ίδρυμα ΕΓΝΑΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ